Skip to content Skip to footer

Over Mij

Juul Ligthart

NATUURCOACH

Mijn naam is Juul Ligthart en samen met mijn hondje Harley woon ik in een heel fijn huisje in het bos. Ik verbind mij iedere dag met de natuur, daar vind ik mijn rust, kracht en alle antwoorden waar ik naar op zoek ben. In de natuur voel ik mij het dichtst bij mezelf. Deze ervaring wil ik heel graag delen met anderen! Dit doe ik door middel van coaching sessies in de natuur waarbij we de natuur echt als ondersteuning gebruiken. En door het aanbieden van plantmedicijn ceremonies. Zelf verbind ik mij graag met plantmedicijnen om de diepere connectie met mezelf en het leven aan te gaan. Ik houd van het mysterie van het leven en ik vind het een magische belevenis!

Eind 2019 heb ik besloten mijn negen tot vijf baan op te zeggen en voelde ik de roep om iets in de wereld te brengen wat vanuit mijn eigen kracht komt. Vanuit mijn eigen hart. Na vele wandelingen en gesprekken met mezelf waarin ik de rode draad in mijn leven naar boven haalde, werd het heel erg duidelijk: werken in en met de natuur! Met onder andere de kwaliteiten van mijn hooggevoeligheid, nieuwsgierigheid, de gave om directe vragen te stellen, analytische vermogen én het invoelen op iemand anders z’n energie voelde ik dat dit was wat ik mocht gaan doen. Wat anderen kan ondersteunen en mij gelukkig maakt.

Het is mijn missie om ook jou in contact te brengen met je eigen innerlijke kracht zodat je vanuit daar altijd een kompas hebt om koers op te varen. Ik geloof in de kracht van vertraging, de kracht van natuur en jouw eigen innerlijke natuurkracht!

De kracht die in ons allemaal schuil gaat en jou vertelt wat je het allerliefst wilt. Dat kan op allerlei verschillende onderwerpen zijn: werk, liefde, vriendschappen, familie – oftewel jouw leven. Kom meer in verbinding met jouw hart en leer om voorbij je angsten te gaan zodat jij iedere dag kunt leven vanuit jouw innerlijke nartuurkracht!

Juul Ligthart
Harley

Harley

HAPPY PUPPER

Hoi! Mijn naam is Harley en ik ben een gezellige puberhond! Ik ben in oktober 2021 geboren in Roemenië en sinds februari 2022 in Nederland. Juul heeft mij opgehaald in mei 2022 en sindsdien heb ik een mega avontuurlijk hondenleven! Ik woon midden in de natuur en heb een hele hoop vrijheid. Dat is super fijn en ik doe dan vaak ook lekker wat ik wil. Ik heb altijd honger dus heb ik snel geleerd waar mijn huis is, zodat ik daar altijd naartoe kan om lekker eten te krijgen.

Op de natuurcoach sessies ga ik ook altijd mee. Ik vind het heeerlijk om precies voor jouw voeten te gaan lopen. Verder doe ik mijn eigen ding en vermaak ik mij prima in de bossen. Als we tijdens een oefening stil staan, zorg ik er voor dat we wel bij elkaar blijven en niemand ons wat kan doen. Ik ben namelijk super stoer en heb een mega mannelijke blaf. Dus geen zorgen, ik bescherm jou! Verder vind ik het ook leuk om me lekker te bemoeien met de oefening, ik geef alleen maar seintjes, het is jouw interpretatie...

Ik hoop je snel te zien, lijkt mij mega gezellig! Woef!

0
Inspirerende wandelingen
0
Diepgaande gesprekken
0
Heel veel hondenkoekjes

Instagram