Skip to content Skip to footer

Kambo is een plantmedicijn voor de cleansing van body and soul. Door je te verbinden met de spirit van de Kambo en één of meerdere behandelingen te ondergaan, reinigt je lichaam & geest op alle bestaanslagen; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

Kambo ontgift het lichaam en het is een natuurlijke manier om het immuunsysteem te versterken. Het heeft krachtige ontstekingsremmende, antimicrobiële en antivirale eigenschappen. Het is een van de sterkste natuurlijke antibiotica en anesthetica die van nature in de wereld worden gevonden. Op mentaal niveau wordt je geest meer gefocust en stil. Het geeft een verhoogde
weerstand tegen stress, burn-out en ander gevoel van ‘overstroming’. Op emotioneel en spiritueel vlak kan het ook ondersteunend zijn in het loslaten van oude gedragspatronen en overtuigingen die je niet meer dienen en je los mag laten.

Veel onderzoekers geloven dat een Kambo behandeling een hele nieuwe wereld kan openen voor behandeling van ziektes zoals verslavingen, artritis, alzheimer, kanker, chronisch moeheidssyndroom, chronische pijn, depressie, diabetes, lyme disease en meer.

Wil je meer lezen over dit krachtige medicijn en hoe een ceremonie er bij mij uit ziet? Klik dan op de link hieronder.

Ervaringen

Lieve Juul,

Ik voelde mij onwennig.., want ik ga iets nieuws doen. Wel iets nieuws waar ik heel veel zin in heb en waarvan ik voel dat het klopt. De timing, jij, ik en de Kambo.
Wat een fijne, mooie reis heb ik mogen maken. Een reis die jij met zachtheid en liefde begeleidde. Ik voelde complete overgave en rust. De spirit, in de vorm van een indiaan, die mij hoog vanuit een boom goedkeurend toeknikte gaf me kracht om alles wat ik voelde te doorstaan en er te laten zijn. Ik voel me nu verlicht, ik voel liefde, en ik voel vooral dat Kambo en ik nog niet klaar zijn.

Dankjewel aan jou, de Kambo, de Rapé, de Sananga, de spirits, de muziek en Harley. Tot heel snel 🫶🏼

Elvira

Nogmaals dank voor de ceremonie vandaag Juul. Ik meende wat ik zei. Had het bij niemand anders willen ervaren. Je zorg is warm en wat doe je het met liefde. Je mag trots zijn op jezelf. Je doet het zo goed! 🦋

Angie

Lieve Juul
Ik voelde me heel welkom in je boshuisje. Je straalt rust en kalmte uit, ik had meteen een thuis gevoel bij je. Het liep anders dan gepland. Je was zo lief voor me, ik voelde me heel goed opgevangen door je. Fijn dat je me nog steeds op mijn gemak liet voelen. Alles mocht er zijn. Ik mocht mezelf zijn. Ik ben je dankbaar 🙏

Isabelle

De Kambo ervaring bij Juul was zo fijn. Haar krachtige en vertrouwde energie zorgt ervoor dat je jezelf gemakkelijk kan overgeven (letterlijk en figuurlijk). Na de release kreeg ik direct diepgaande inzichten en nu een aantal dagen na de sessie is mijn energie echt top. Wat mij opvalt is dat mijn behoefte naar suiker, als in snoepen, ook is weggevallen.

Brian

Ik merk dat er meer helderheid en duidelijker is voor me wat er is. Waar ik eerder langere tijd voor nodig had om te ontdekken wat er speelt in mij is het nu sneller helder, nu is nog de volgende stap om aan die duidelijkheid een actie te verbinden. Maar zelfs die is er soms ook al 😊.
Als of mijn gezonde deel/pure zijn mij helder verteld hoe en wat.
Ennnn ik ervaar de wereld als pastel kleur (en dan niet alleen zien, maar ook voelen – horen – ruiken) ipv de neonkleuren die ik eerder ervaarde. Mijn leven is zachter waardoor ik minder stress ervaar.
Dus het gaat beter maar voelt aan als proces, en wetend dat het hele leven zo zal zijn 🙏✨.

Nikita