Skip to content Skip to footer

Natuur coaching is een krachtige methode waarbij we in en met de natuur samenwerken. Door in je lichaam te zakken en via je zintuigen te verbinden met de natuur, kom je in een staat van rust en vertraging. Vanuit deze staat van Zijn, laat je het hart spreken en ontdekken we samen wat het jou in dit moment te vertellen heeft. Een magische manier van vertraging, verbinden, plezier en mooie inzichten!

Natuurcoaching onderscheidt zich van andere coaching omdat het geen zoektocht naar oplossingen is voor de toekomst maar het aankijken van de waarheid in dit moment. Het gaat er van uit dat iedere beweging begint bij stilstaan. We gaan in vertraging en onderzoeken wat er zich op dit moment in jouw binnenwereld afspeelt. De natuur dient daarbij als spiegel van de ziel. Op deze manier kom je in een rap tempo tot de kern van de situatie. Vervolgens is het tijd om de emoties die daar bij komen kijken, helemaal toe te laten. ‘JA’ te zeggen tegen alles wat er zich aandient. Dit kan heel spannend voelen, je hebt het niet voor niet zo lang onderdrukt. Hier is eerlijkheid, moed en vertrouwen voor nodig. Uiteraard begeleid ik je hierbij maar ik verwacht ook van jou volledige overgave aan het proces. Je zult merken dat zodra je alles toe laat, de angst vanzelf kleiner wordt. De blokkades in je systeem worden opgeruimd en de levensenergie kan weer volop gaan stromen! Dat stelt jou in staat om het leven van je dromen te manifesteren tot werkelijkheid! It’s like magic!

Ervaringsleer

Tijdens de sessies werken we met ervaringsleer. Woorden slijten door de jaren maar een ervaring zet zich vast in je systeem. Met praten kun je om de lastige gevoelens heen draaien of van weglopen. Door middel van ervaringsoefeningen kom je in een rap tempo tot de kern. Hoe je de oefeningen in de natuur aanpakt, zegt alles over hoe je het in je dagelijks leven aanpakt.

Contact

Werkwijze

Ik geloof niet in één traject en sessies volgens een vast opgezet stramien. Ieder mens staat op een andere plek in zijn/haar ontwikkeling. Aan de hand van een intakesessie bepalen we waar jij staat en waar jouw behoeften liggen. Dit kunnen één of meerdere live sessies zijn of misschien heb jij wel behoefte aan dagelijks contact. Passend bij jouw behoeften & budget kom ik met een voorstel.

Contact

Reacties

Mijn traject bij Juul is de start geweest van heel veel veranderingen. Mijn hele leven lang heb ik rondgelopen met onbewuste negatieve overtuigingen waarop ik veel van mijn keuzes heb gebaseerd. Van werk tot relaties, van sport tot vrijetijdsbesteding. Alles was als bewijsdrang om een leegte in mijzelf op te vullen die de overtuigingen mij brachten. Toen kwam Juul. En met goede vragen en oefeningen kwam er heel wat duisternis omhoog die we samen hebben getransformeerd tot inzicht. Vanaf toen is alles op zijn plek gevallen. Dankjewel Juul voor deze mooie ervaring! Dikke vette aanrader om met haar een traject te doorlopen guys!

Christiaan

Coach-Trainer

Juul liet mij door middel van een oefening voelen hoe ik vanuit een negatief gevoel terug kon stappen in mijn kracht. Juul coacht vanuit haar intuïtie waardoor ze precies de juiste vragen stelt. Hierdoor heb ik in een paar uur een paar stappen vooruit gezet.​

Nicole

Begeleider Amarant
Ik heb een wandelsessie mogen ervaren bij Juul. Mijn doel was om mijn gevoel weer terug te vinden en daarop mijn keuzes in het leven te maken. Iets wat logisch lijkt maar wat voor mij vaak moeilijk blijkt te zijn. Ik kwam erachter dat, ondanks dat ik denk vanuit gevoel te handelen, mijn hoofd mij weet te misleiden en daar de keuzes maakt, waar ik dan weer niet optimaal blij van word. Resultaat dat ik niet doe wat goed voelt maar wat goed lijkt te zijn.
Juul stelde de juiste vragen en liet me de juiste antwoorden voelen. Heerlijk in de buitenlucht waarbij de natuur voor beweging zorgde.
Ik ervaarde direct een verandering door deze sessie. Een waardevolle sessie die ik iedereen gun en wil aanraden!
Bedankt Juul!

Thari

Politie